10000 euro zakelijke lening zonder jaarcijfers

Op dit moment hebben veel startende ondernemers veel problemen om aan geld te komen voor hun bedrijf. Zij merken dat bij de bekende banken ING, Rabobank, ABN AMRO en SNS zij niet eenvoudig geld kunnen lospeuteren voor hun bedrijf. Dat was enkele jaren geleden een stuk eenvoudiger. Helaas zitten we officieel nog steeds in de recessie en dat merken ondernemers die zakelijk lenen op hun agenda hebben dagelijks.

Een belangrijk advies is om voorafgaand aan je onderneming te kijken of je een persoonlijke lening kunt afsluiten en de ruimte waarop je rood mag staan vergroot tot enkele duizenden euro’s. Het voordeel hiervan is dat je geen ondernemingsplan hoeft te laten zien aan de bank omdat je het geld leent onder het mom van ‘particulier krediet’. Sterker nog, je hoeft de bestedingsdoeleinde van je lening niet eens te verantwoorden, zolang je uiteraard de BKR toets doorkomt.Hoe kan een zakelijke krediet via deze manier worden aangevraagd?

Hoe kan een zakelijke krediet via deze manier worden aangevraagd?

De truc is dus om een persoonlijke lening af te sluiten en niet te beginnen over je eigen bedrijf of plannen daarover. Je kunt ook een deal sluiten met je partner (je vrouw of man) en daarmee dubbel zoveel lenen bij de bank. Stel dat je 34 jaar oud bent. Je heb een jaarcontract of vast contract bij een werkgever, verdient 2500 euro per maand en je woont in een huurhuis van 500 euro per maand. Dan kun je minimaal 10000 euro lenen bij verschillende kredietverstrekkers.

Als je een partner hebt en je kunt met hem of haar afspreken dat hij of zij ook een lening afsluit dan kun je dus met gemak 10000 euro zakelijk lenen. Dit bedrag gebruik je vervolgens voor je eigen bedrijf. Op deze manier regel je zakelijke lening zonder jaarcijfers. Je kunt dus zakelijk lenen op een slimme manier door geld te lenen vanuit de positie van werknemer.


Waar kan ik het beste een lening afsluiten?

Kijk goed op internet welke verschillende aanbieders persoonlijke leningen of extra kredietruimte aanbieden. Dankzij internet heb je nu inzicht in veel meer aanbieders naast de bekende grote Nederlandse banken. Vergelijk de tarieven met elkaar en kies de partij waar je gunstige maandlasten hebt en boetevrij kunt aflossen. Kijk ook op vergelijkingssites waar je verschillende leningen met elkaar kunt vergelijken.