Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Hoeveel kan ik zakelijk lenen? Ben jij een (startend) ondernemer en heb jij krediet nodig? Jij vraagt jij misschien af hoeveel geld jij kunt lenen. In dit artikel lees je hier meer over.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen?

Als ondernemer neem je risico. Jij hebt immers niet de garantie van een vast inkomen of een pensioen. Het is daarom fijn als jij een financieel vangnet tot jouw beschikking hebt. Er zijn geluksvogels die een flink bedrag op de spaarrekening hebben staan, maar de meesten zullen op een andere manier aan geld moeten komen. De banken begrijpen de kwetsbaarheid van de ondernemer en daardoor is er een speciale vorm van krediet voor zelfstandig ondernemers: de zakelijke lening. Met een zakelijke lening kun jij als ondernemer je eigen financiële vangnet creëren, zodat jij jouw ideeën zonder zorgen tot uitvoering kunt brengen!

hoeveel kan ik zakelijk lenen met een zakelijk krediet?

De hoogte van het zakelijk krediet dat jij kunt afsluiten is van meerdere factoren afhankelijk. Zo is het bijvoorbeeld van belang hoe lang jij al aan het ondernemen bent. Bij startende ondernemers wordt de grootte van de lening vaak afgestemd op de kwaliteit van het ondernemersplan en het financieel plan. Als dit waterdicht is zijn banken vaak bereid om meer uit te lenen. Bij bestaande ondernemers wordt er vaak gekeken naar jaarverslagen en cijfers als de omzet die gemaakt is afgelopen tijd. Banken kunnen op die manier een goede inschatting maken van hoe solide een onderneming is en wat voor kansen de onderneming heeft. Vaak is het mogelijk om bijvoorbeeld een zakelijk krediet van 10000 euro te krijgen of zelfs 20000 euro. Hoe beter de jaarcijfers zijn, hoe meer vertrouwen een bank heeft in jouw onderneming. In alle gevallen is het belangrijk dat jij laat zien dat jij een toegewijd ondernemer bent en welke plannen jij hebt met het geld.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen? | Ondernemen in de financiële crisis

Het is zeker geen gemakkelijke tijd om te ondernemen. Door de financiële crisis stagneert de economie en is het lastiger bij de bank een lening te verkrijgen. Toch is het zeer belangrijk voor het welzijn van het land dat er geïnvesteerd wordt. Het is voor de banken dus van groot belang om (startende) ondernemingen te blijven ondersteunen. Vergeet dus niet dat banken hier zelf ook baat bij hebben. Ondernemers zijn het kloppende hart van de economie en jij moet de tijd van de crisis niet zien als een bedreiging, maar meer als een kans. Nu is de tijd om jouw onderneming groot te maken, want de concurrentie is laag.

Hoeveel kan ik zakelijk lenen? | Start vandaag nog!

Ben jij er klaar voor om te ondernemen? Niets houdt jou dan tegen. Als zelfstandig ondernemer heb je natuurlijk risico’s, maar aangezien de bank achter jou staat hoef jij je hierdoor niet bedreigd te voelen. Jij hebt immers een financieel vangnet. Het enige dat jij nodig hebt om een succesvol ondernemer te zijn is lef! Grijp ook vandaag nog jouw kans om je droom waar te maken door een financieel krediet af te sluiten bij de bank in jouw buurt! Jij hoeft nooit meer voor een baas te werken!