Lenen voor de ondernemer | Zakelijke krediet

Ondernemers worden door de bank als investeerders in de economie gezien. Ondernemers zijn het kloppende hart van onze maatschappij. Zijn er geen ondernemers dan gaan 90% van de banen verloren, zal er geen innovatie plaats vinden en zal er met geen mogelijkheid winst kunnen worden gemaakt.

Voor deze mensen is er daarom een speciale lening, namelijk een zakelijk krediet. Met een zakelijk krediet is het mogelijk om een groter bedrag te lenen dan wanneer je dat als particulier wilt doen.

Voor het starten van een onderneming is namelijk geld nodig. Dit geld kan geleend worden bij de bank. Wanneer je start met een onderneming wordt lenen je zelfs zo gemakkelijk gemaakt dat je maar een klein rente percentage betaald over je eerste jaar.

Voordelen voor de startende ondernemer

Naast een lage rente op de zakelijke lening het eerste jaar zijn er nog tal van andere voordeelregels waar je als beginnende ondernemer gebruik van kunt maken.

Ben jij echter al een aantal jaren op weg als ondernemer, dan kun je ook nog van een zakelijke lening gebruik maken. Wil je gaan uitbreiden? Dan is een zakelijke lening geen probleem. Uitbreiding betekend namelijk in de meeste gevallen meer capaciteit en dus meer omzet.

Meer omzet is voor banken altijd interessant. Dat betekend namelijk dat jij de lening kunt terugbetalen met de bijbehorende rente. Door die rente maken banken winst. Zo snel mogelijk aflossen in voor de banken dan ook niet nodig.

Haal je voordeel uit een zakelijke lening

Misschien denk je dat het voor jezelf wel fijn is om de lening snel terug te betalen. Dit is veel gevallen echter niet zo. De keuze is namelijk heel gemakkelijk. Je kunt iedere maand een paar honderd euro terugbetalen. Deze zal jij niet missen als het goed gaat met je onderneming.

Je kunt er ook voor kiezen om het gehele bedrag in een keer terug te betalen. Dan ben je echter een groot bedrag in een keer kwijt die je niet opnieuw in je onderneming kan steken en zullen er heel veel klanten moeten komen wil je het geld kunnen opvangen.